plaids

Deze prachtige wollen plaids hebben een formaat van 140 x 180 cm en zijn verkrijgbaar in verschillende sfeervolle ruiten en kleuren. De Schotse dekens zijn gemaakt met traditionele weeftechnieken en uitgevoerd in een klassieke Schotse stijl. De plaids zijn aan de uiteinden afgewerkt met de voor Schotland zo typerende franjes. Unieke natuurlijke eigenschappen van de hoge kwaliteit wol zorgen voor heerlijke zachte, warme dekens met een zeer goede isolatiewaarde. Een mooi cadeau voor de feestdagen.

Delen:

Lahoux Optics logo
Zeiss
Swarovski Optik
Pulsar night vision
Bynolyt logo
Katz

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo