Jachtcursisten

Ben je geslaagd voor de jachtopleiding koop dan je eerste hagel- of kogelgeweer bij Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet en doe mee aan onze jachtcursistenverloting. Ook dit jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen. En schaf je meer dan één wapen aan dan maak je gewoon dubbel kans op winst.

De actie loopt tot en met 31 december 2023. Op vrijdag 12 januari 2024 worden de winnaars bekend gemaakt via onze socials. De definitieve trekking waarbij alle winnaars met (jacht)vrienden en familie zijn uitgenodigd wordt op zaterdag 27 januari gehouden. Vanaf 14.00 uur krijgen de winnaars te horen welke geweldige prijs zij hebben gewonnen.

DE PRIJZEN

SAUER 100 KOGELBUKS

De Sauer 100 is niet zomaar een jachtgeweer. Deze wordt geleverd met een kaliber .308 loop zonder keep korrel met draad.

logos white cz

CZ 557 LUX

De CZ 557 Lux is een kogelbuks met een kolf van hoogwaardig Turks notenhout en afgewerkt met de beste oliën. Vanuit ergonomisch oogpunt is het geschikt voor een breed scala aan gebruikers. Dankzij de originele vorm is de kolf zowel geschikt voor schieten met open vizieren als met andere richtmiddelen. De grippanelen zijn opgeruwd met een nieuw type checkering.

Jachtexamen

VERREKIJKER CL COMPANION

Deze lichtgewicht krachtpatser van Swarovski Optik is voorzien van de beste optiek van het moment zoals we gewend zijn van dit Oostenrijkse topmerk.

MINOX RICHTKIJKER

De Minox richtkijker 2-10×50 is ideaal voor het jagen, zelfs bij schemering.

Jachtexamen

MEOPTA MEOPRO OPTIKA 6 3-18×50

De Meopta MeoPro Optika 6 is een richtkijker met geavanceerde technologie en eersteklas prestaties. De richtkijker is ontworpen voor dagelijks gebruik en jacht in de schemering.

HAWKE 16330 RICHTKIJKER

De Hawke Endurance 16330 richtkijker heeft breedhoek-optisch systeem en 18-laags volledig multi-gecoate optiek voor uitzonderlijke helderheid.

Jachtexamen

STEINER VERREKIJKER

De Steiner Ranger Xtreme 8×42 verrekijker is perfect voor de jacht, tijdens schemering en in de nacht. De Ranger Xtreme is speciaal ontworpen om gebruikt te worden in lastige, licht omstandigheden.

Jachtexamen

2 x PRIMOS TRIGGER STICK GEN 3

De Trigger Stick van Primos is de enige schietstok die je snel en stabiel met één hand beweegt. Zelfs de kleinste aanpassing is in een handomdraai gedaan.

Katz Knives

KATZ KNIVES

Het Canadese merk Katz Knives maakt al sinds 1991 hoogwaardige jachtmessen en messen accessoires. De unieke kwaliteit staat garant voor de beste resultaten.

SAUER FOUDRAAL, GEWEERRIEM, MES EN CAP

De accessoires van Sauer zijn een perfecte aanvulling op de jachtuitrusting.

Jachtexamen

MUSTANG KLUIS

Een wapenkluis is volgens de wet wapens en munitie verplicht op het moment dat je een wapen in je bezit hebt. Mooie prijs om te winnen wanneer je net geslaagd bent voor het jachtexamen.

ISOTUNES GEHOORBESCHERMING

ISOtunes maakt actieve gehoorbescherming met de hoogste geluidskwaliteit. Dankzij de elektronische aansturing van de pluggen wordt uw gehoor beschermd tegen plotselinge, harde impuls geluiden, terwijl stille omgevingsgeluiden worden versterkt.

Jachtexamen

PROLOO

10 x LOKVOGELS KRAAI IN NET
12 x LOKVOGELS DUIF IN NET

logos white cz
Jachtexamen
Jachtexamen
Jachtexamen
Jachtexamen
Jachtexamen
Jachtexamen
Jachtexamen
Jachtexamen
Jachtexamen
Jachtexamen
De getoonde afbeeldingen van de prijzen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van het te winnen artikel.