Zeiss

Op zaterdag 22 oktober organiseert Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet weer een geweldige kogelwedstrijd bij Nationaal Jachtschietcentrum Berkenhorst. Dit keer is het een schietwedstrijd met dag- en nachtzicht disciplines. Inschrijven kan via onze website en betalen kan later op de dag zelf bij de baan. Onze sponsors hebben prachtige prijzen ter beschikking gesteld. Het zijn er zo veel dat er voor bijna iedereen wel wat te winnen valt. Inschrijven kan via onze website.

Delen:

Lahoux Optics logo
Zeiss
Swarovski Optik
Pulsar night vision
Bynolyt logo
Katz

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo