Katz Knives jachtmessen

Nieuw in ons assortiment zijn de jachtmessen van Katz. Het Canadese merk Katz Knives maakt al sinds 1991 hoogwaardige jachtmessen en accessoires. De Katz jachtmessen onderscheiden zich doordat ze worden gemaakt van het speciaal door Katz knives ontwikkelde XT80 en XT70 RVS. Met een bladdikte van 4 of 5 mm en speciaal geslepen onder een hoek van 17 graden zijn deze jachtmessen niet alleen uiterst stevig maar ook ongekend scherp. Om de messen goed schoon te kunnen maken zijn vrijwel alle messen makkelijk zelf uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Naast alle technische voordelen mag een jachtmes natuurlijk ook gezien worden, Cherrywood, Stippled Kraton en White Micarta zijn zomaar een greep uit de veelzijdige handvatten waarin de jachtmessen van Katz Knives verkrijgbaar zijn. De meeste vaste en opvouwbare soorten zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast hebben de Katz Knives jachtmessen een bijzonder goede prijs kwaliteit verhouding en worden een groot aantal varianten geleverd met leren messenschede.

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo

Chat openen
1
Waar kunnen we bij helpen?
Stel een vraag.