Lahoux Optics

Lahoux Optics bestaat 30 jaar! Al vanaf 1992 is Lahoux Optics toonaangevend op het gebied van restlicht- en warmtebeeld technologie. Om dit te vieren hebben  Lahoux Optics en Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet een paar unieke nachtzicht aanbiedingen.

Delen:

Lahoux LV-81
Beeldkwaliteit: Standaard ++ (GEN2+ / FOM1500)
Photonis buis Cat A (vrijwel geen spots)
Inclusief Lahoux Helios, mount en Rusan adapter

De Lahoux LV-81 is ontworpen als nachtzicht voorzet voor verschillende apparaten, zoals richtkijkers, verrekijkers, foto- en videocamera’s en spotting scopes. De Lahoux LV-81 uit deze aanbieding is compleet uitgerust met een Photonis buis Cat A (vrijwel geen spots) en heeft een beeldkwaliteit van Standaard ++ (GEN2+ / FOM1500). De LV-81 heeft een brandpuntsafstand van 80mm. Met behulp van de inbegrepen quick release-adapter kan de Lahoux LV-81 eenvoudig worden vast gemaakt aan de lens van het doeloptiek. Bovendien is het uitgerust met een montagerail voor het bevestigen van extra componenten. De behuizing heeft optimale bescherming tegen stof en water, beschermingsklasse IP67. Daarnaast gaat de CR123-batterij tot 85 effectieve uren mee. Inclusief 5 jaar garantie op de behuizing en 2 jaar op de beeldbuis.

Lahoux LV-81
Beeldkwaliteit: Pro + (ECHO / FOM1750)
Photonis buis Cat A (vrijwel geen spots)
Inclusief Lahoux Helios, mount en Rusan adapter

Met een Photonis buis Cat A (vrijwel geen spots) en een beeldkwaliteit PRO + (ECHO / FOM1750) is dit een jubileum aanbieding van de beste kwaliteit. De brandpuntsafstand van 80mm geeft een groot bereik. Met behulp van de inbegrepen quick release-adapter kan de Lahoux LV-81 eenvoudig worden bevestigd aan richtkijkers, verrekijkers, foto- en videocamera’s en spotting scopes. Bovendien is de LV-81 uitgerust met een montagerail voor het bevestigen van extra componenten zoals een LED-spot. De behuizing heeft optimale bescherming tegen stof en water, beschermingsklasse IP67. Daarnaast gaat de CR123-batterij tot 85 effectieve uren mee. Inclusief 5 jaar garantie op de behuizing en 2 jaar op de beeldbuis.

Aanbiedingen zijn geldig t/m 15 november 2022

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo