Outdoor Hunting Day

Beleef de natuur, beleef de Outdoor Hunting Day! Op zaterdag 9 juli 2022. Een dag vol leuke activiteiten voor het hele gezin. Luchtbuks schieten, zweethonden demo’s luisteren naar de jachthoornblazers of meedoen aan de Jong & Oud schietwedstrijd dat kan allemaal. Of probeer de schiet simulator van GAIM. Maak een leuke wildwandeling met een echte natuurgids en proef de natuur met heerlijke wildgerechten. Er zijn stands met kleding, verrekijkers en jacht gerelateerde geschenken en cadeaus. Voor de kinderen is er een luchtkussen en nog veel meer. De toegang is gratis.

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo