burris

Maatwerk, daar zijn we goed in. De eigenaar van deze Winchester SXP is een rechtshandige schutter die door omstandigheden zijn rechteroog niet meer kan gebruiken. Met behulp van dit in onze werkplaats gemaakte custom made montage plaatje voor de Burris FastFire 3 red dot kan hij nu rechts blijven schouderen en met zijn linkeroog op het doel richten. Meedenken met de klant, zoeken naar creatieve oplossingen en een perfecte technische uitvoering, dat is maatwerk.

Delen:

Lahoux Optics logo
Zeiss
Swarovski Optik
Pulsar night vision
Bynolyt logo
Katz

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo
Chat openen
1
Waar kunnen we bij helpen?
Stel een vraag.