eindejaarssluiting 2022

Ook dit jaar is Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet dicht tijdens de feestdagen. Om precies te zijn sluiten we op vrijdag 23 december 2022 vanaf 16:00 uur tot en met dinsdag 3 januari. Vanaf woensdag 4 januari zijn we weer geopend en dan is er direct ook een koopavond. Mocht u tijdens onze eindejaarssluiting vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Na onze vakantie zullen wij deze zo snel mogelijk beantwoorden. We wensen iedereen hele goede Kerstdagen en een geweldig goed nieuwjaar.

Delen:

Lahoux Optics logo
Zeiss
Swarovski Optik
Pulsar night vision
Bynolyt logo
Katz

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo
Chat openen
1
Waar kunnen we bij helpen?
Stel een vraag.