Elspeet CUP
Elspeet CUP

De Elspeet Cup is een uitdagende kleiduivenwedstrijd waar iedereen de competitie aan kan gaan en zijn 100 duiven compak sporting vaardigheid weer eens goed kan laten zien. Daarnaast is er ook een baan waar op extreme duiven geschoten kan worden. En natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen en is er een heerlijke bbq die wordt verzorgd door K.S.V. De Voorst. De inschrijfkosten zijn €65,- voor volwassenen en €35,- voor junioren.

Bij voldoende inschrijvingen zijn er opnieuw een dames en junioren klasse. Daarnaast zal er ook een veteranen klasse (65 plus) plaatsvinden en is er de mogelijkheid om met teams in te schrijven. Een team bestaat uit drie individueel deelnemende schutters. Het is toegestaan om aan meerdere teams deel te nemen. De inschrijfkosten voor een team zijn €15,- (€5,- per persoon).

Aanmelden kan via kleiduivensport.nl.

Naast het deelnemen aan de spannende wedstrijd kan er ook worden test geschoten met hagelgeweren van verschillende merken zoals Perazzi, Beretta, Caesar Guerini en Browning. Van al deze merken zijn een aantal modellen aanwezig. Heeft u interesse in een speciaal hagelgeweer? Laat het ons van te voren even weten, dan zorgen wij dat u ook deze kunt uitproberen.

Geweermakerij Elspeet

elspeet cup

IN SAMENWERKING MET

Optiekhuys Elspeet
Map

Meesters in jacht- en schietsport

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo
Chat openen
1
Waar kunnen we bij helpen?
Stel een vraag.